„Valorile comunităţii” recunoscute la Viişoara

35 de comunităţi din 26 de judeţe s-au întrecut pentru a lua parte la concursul lansat de  Unitatea de Management a Proiectului Economia Bazată pe Cunoaştere. Obiectivul a fost de a identifica domeniile de excelenţă ale fiecărei comunităţi, acelea ce pot oferi şansa unei dezvoltări sănătoase, pe termen lung, a întregii comunităţi.

Localităţile câştigătoare vor fi prezentate într-o serie de documentare  care vor arăta cum se pot tranforma “valorile comunităţii” în adevărate exemple de urmat.

 

Din zona noastră, câştigătoarea a fost localitatea VIIŞOARA, care a dovedit că are cel puţin trei domenii de excelenţă, potenţiale motoare de dezvoltare locală. „Domeniile identificate de cele 10 comunitati sint dintre cele mai diverse, de la pastrarea traditiilor si a specificului local, dezvoltarea turismului si proiecte de protectie a mediului, pina la programe educative pentru copii, programe de cooperare transfrontaliera si înfratire între localitati“, precizeaza reprezentantii Unitatii de Management al Proiectului „Economia Bazata pe Cunoastere“, realizatori ai proiectului.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top