„Investeşte în Oameni” a mobilizat aproape 500 de persoane

480 de persoane au participat la seminariile organizate în cadrul „Caravanei FSE – Investeşte în Oameni!”. Participanţii au aflat de oportunităţile de finanţare existente în Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), finanţat prin Fondul Social European (FSE).

În cadrul seminariilor au fost prezentate noţiuni teoretice despre POSDRU, noutăţile privind sistemul electronic, exerciţii de completare a cererii de finanţare, paşi cheie în elaborarea unui proiect.

Caravana a fost organizată de Organismul Intermediar pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea Nord Vest (OIRPOSDRU Nord-Vest). Caravana FSE – Investeşte în Oameni! Au fost organizate seminarii în 12 oraşe din Regiunea Nord-Vest. Caravana a fost concepută astfel încât seminariile să se desfăşoare şi în oraşele mici ale regiunii. La seminarii au participat organizaţii private şi publice interesate în dezvoltarea resurselor umane prin accesarea finanţărilor oferite de Fondul Social European (FSE).

 

Caravana FSE-Investeşte în Oameni! este al doilea eveniment de acest gen organizat în 2008 de OIR POSDRU Nord-Vest. Ediţia a debutat în 17 noiembrie şi s-a încheiat în 12 decembrie. Seminariile s-au desfăşurat la Turda, Dej, Beclean, Bistriţa, Zalău, Huedin, Baia-Mare, Oradea, Beiuş, Satu-Mare, Carei şi Sighetu Marmaţiei.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top