„Football has no color!” – o campanie a APIS Câmpia Turzii

nello construct

Asociaţia pentru Promovarea Incluziunii Sociale (APIS) Câmpia Turzii desfăşoară săptămâna împotriva rasismului în fotbal, prin campanii de informare a autorităţilor publice, a cluburilor sportive precum şi a cetăţenilor municipiilor Câmpia Turzii şi Turda asupra fenomenului discriminării, dar mai ales mijloacele de combaterea discriminării de orice fel, inclusiv rasială, utilizând fotbalul ca mod de comunicare comună.

 

Campania este desfăşurată prin reţeaua FARE (Football Against Rasism in Europe).

 

În acest sens, APIS organizează un campionat de fotbal la care vor participa copii romi şi neromi ai şcolilor din localităţile vizate şi de la cluburile sportive. Competiţia se va desfăşura în sala sporturilor din Câmpia Turzii, sâmbătă, cu începere de la ora 9.00, a anunţat preşedintele organizaţiei, Kovacs Zoltan.

 

APIS este o organizaţie nonguvernamentală ce are ca scop promovarea incluziunii sociale a grupurilor dezavantajate, inclusiv romi.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: