„Aromele Văii Arieşului”, în 6 noiembrie

nello construct

După un lung şir de expoziţii de artă, Centrul de Informare Turistică din Turda va găzdui în data de 6 noiembrie (joi), începând cu ora 17.00 o altfel de manifestare. „Aromele Văii Arieşului” este un eveniment organizat de Asociaţia Turda Fest în colaborare cu Slow Food Turda Convivium.

Acesta urmăreşte conştientizarea comunităţii turdene de avantajele  produselor cumpărate de la micii producători locali, Slow Food încuranjând localnicii să reziste tentaţiei supermarketurilor.

În incinta Centrului de Informare Turistică se vor amenaja standuri speciale pentru degustări de vin, brânză şi miere. Participanţii vor avea prilejul să afle de la membrii echipei  Slow Food Turda importanţa acestei mişcări, istoria cepei roşii de Arieş şi povestea împletirii cepei  în  cununi.

Cu aceeaşi ocazie cei prezenţi vor avea posibilitatea să târguiască cununi de ceapă Turda Fest, festival în cadrul căruia s-au împletit 5817,1 metri de ceapă în încercarea de a stabili un nou record mondial. Doritorii vor putea cumpăra ceapă la un preţ special şi a doua zi (7 noiembrie), între orele 09.00 şi 17.00.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: