m install
nello construct

Puteţi ajuta la limitarea înmulţirii câinilor fără stăpân de la Turda

floris

Asociaţia Centrul de  Ecarisaj Turda în colaborare cu asociaţiile pentru protecţia animalelor Trei Fraţi Pătaţi şi Amicii Noştri au demarat o campanie de sterilizare,vaccinare şi deparazitare a câinilor comunitari de pe străzile Turzii.

Turdenii pot participa  în această campanie prin sesizarea cazurilor de câini comunitari, din zonele în care aceştia locuiesc, la numărul de telefon 0754 / 244245, de luni  până vineri între orele 8-16.

Consilierii locali au aprobat, în şedinţa din 27 septembrie, tarifele de ecarisaj practicate la adăpostul de  câini comunitari  de pe strada Bogata.

Tarifele practicate vizează servicii de capturare, tratament, sterilizare, vaccinare, deparazitare şi cazare a animalelor fără adăpost. Doar capturarea unui câine costă 30 de lei, consultaţia şi sterilizarea 50 de lei, vaccinurile 40 de lei, iar deparazitările alţi 20 de lei, carnetul de sănătate 5 lei, cazarea costă 4 lei/zi. Totalul pentru serviciile de ecarisaj, în cazul unui câine nou, la care se adaugă şi cazarea, ating aproape 200 de lei.

Adapostul de la Bogata găzduieşte zeci de câini ridicaţi la solicitarea cetăţenilor turdeni. Câinii sunt deparazitaţi şi sterilizaţi, apoi sunt găzduiţi 15 zile, după care sunt repuşi de unde au fost ridicaţi conform legislaţiei în vigoare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: