Punct final la ediția a V-a a turneului regional de mini-rugby “Memorial Giurgiu-Bortiș-Kovacs”, de la Câmpia Turzii

DSC08223

Ediția a V-a a turneului regional de mini-rugby “Memorial Giurgiu-Bortiș-Kovacs”, disputată la Câmpia Turzii pe parcursul a doua zile, s-a încheiat astăzi în jurul amiezii. Dacă în prima parte a dimineții pe terenul Complexului Turistic “La Broscuța” din localitate s-au mai disputat câteva partide, la finalul acestora a urmat festivitatea de premiere.

Toate echipele care au participat la această ediție au fost declarate învingătoare și au primit din partea organizatorilor câte o cupă, o plachetă si o diplomă.

De asemenea au primit cate o diplomă și sponsorii care au ajutat la organizarea acestui turneu, respectiv Complexul Turistic “La Broscuța”, SC Coland SRL, SC Hasin Construct, SC Urcan SRL și SC Handy Terasamente, dar și Federatia Română de Rugby.

La finalul competiției, organizatorul acesteia, antrenorul Valentin Fetiță (Șoimii Campia Turzii/Șoimii Turda), ne-a declarat urmatoarele:

“La finalul acestui turneu, echipele participante au demonstrat încă o dată că totuși ceva vine din urmă, atât la băieți cat si la fete. Cu aceasta ocazie vreau sa le mulțumesc celor de la Steaua București, care au venit cel mai de departe, dar și echipei feminine Venus Rifil Piatra Neamţ, iar in final tuturor bineînțeles, Viitorul Cluj, Șoimii Campia Turzii, Șoimii Turda, Rugby Cluj Junior, CS Florin Popovici Baia Mare, ultima din pacate nu a putut să ajunga și astazi la competitie. Mulțumesc părinților pentru sustinere și nu în ultimul rand partenerilor care au facut posibilă desfășurarea acestui turneu, respectiv Complexului Turistic “La Broscuța”, SC Hasin Construct, SC Coland, SC Urcan, SC Handy Terasamente si bineînțeles Federatia Română de Rugby”.

Citește și:

Astăzi a debutat ediția a V-a a turneului regional de mini-rugby „Memorial Giurgiu-Bortiș-Kovacs”, de la Câmpia Turzii!

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top