m install
nello construct

Pugilistul Iosif Bândulă este prezent, alături de lotul de tineret al României, la Turneul Internațional de Box „Dracula Open”!

floris

Zilele acestea, pugilistul clubului Daniel Boxing Câmpia Turzii, Iosif Bândulă, participă alături de lotul național de tineret al României, condus de Dorel Simion, la ediția a III-a a Turneului Internațional de Box „Dracula Open” de la Ploiești.

La competiția din Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești, care este organizată de Federația Română de Box cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești și care este inclusă calendarul European Boxing Confederation (EUBC), sunt prezenți sportivi din 26 de țări, respectiv Italia, Ucraina, Franța, Spania, Elveția, Belgia, Kazahstan, Uzbekistan, Cehia, Ungaria, Serbia, Republica Moldova, Israel, Polonia, Austria, Croația, Norvegia, Slovacia, Insulele Capului Verde, Armenia Azerbaidjan, Țara Galilor, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord și România.

La turneul de la Ploiești, Iosif Bândulă este cap de serie numărul 1, la categoria
67 kg și va urca în ring marți 13 februarie, unde va boxa cu câștigătorul din meciul dintre Alexandru Cărare (România) și Ahmadov Acabar (Uzbekistan).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: