nello construct

PSD, mesaj de forță la petrecerea de Ziua Femeii de la Câmpia Turzii (VIDEO)

Cele două organizații PSD, din Turda și din Câmpia Turzii, care au colaborat pentru organizarea celui mai grandios eveniment politic făcut vreodată în Turda și Câmpia Turzii, au transmis un mesaj de forță cu această ocazie, simțit de cei circa 550-600 de participanți la evenimentul care a avut loc la Milexim Ballroom din Câmpia Turzii.

Evenimentul a fost unul de înaltă ținută și a fost evident că social-democrații nu au fost deloc ”zgârciți” în ceea ce privește partea financiară alocată organizării. Cu o sală amenajată asemeni marilor evenimente, cu artiști de calibru prezenți printre petrecăreți (Ciprian Istrate, Francesco Napoli, Marcel Pavel, Daniela Gyorfi),  pesediștii din Turda și Câmpia Turzii au anunțat startul luptei pentru câștigarea celor două municipii, pe care Vasile Dâncu, recunoscut drept strategul PSD și președinte al Consiliului Național al PSD, le-a catalogat ”de stânga”. ”De azi începe schimbarea!”, a anunțat președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, în fața celor prezenți.

De altfel, Vasile Dâncu și-a anunțat implicarea directă în campania de la ”locale”, în zona celor două municipii, anunțând că va fi șeful de campanie al candidaților PSD pentru Primăria Turda și Consiliul Local, ceea ce poate reprezenta un atu important pentru cele două organizații. Dacă la Câmpia Turzii, Avram Gal deja a anunțat că va intra în lupta pentru câștigarea funcției de primar, la Turda subprefectul Răzvan Ciortea a spus că încă nu s-a luat o decizie politică. Însă, cel mai probabil, liderul PSD Turda va fi candidatul la Primărie.

Vezi mai jos discursurile politice ale gazdelor și ale invitaților:

Distracția a fost la ea acasă la petrecerea pesediștilor din cele două municipii, cărora li s-au alăturat și câțiva colegi din zona rurală.

Video-reportaj cu atmosfera creată la concertele de la Milexim Ballroom:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: