m install
nello construct

PSD Câmpia Turzii: Primarul PNL Lojigan – 34.000 de euro pentru “iluzii electorale”

floris

Printr-o mișcare ce ne-a lăsat pe toți cu buzunarele goale, Primarul PNL D. Lojigan a reușit să transforme 170.000 de lei din bugetul local, adică 34.000 de euro, într-un spectacol electoral de “1 Decembrie”, care ar putea fi considerat cu ușurință un exemplu de campanie politică mascată.

Într-o perioadă în care serviciul cultural local este în mod convenabil inexistent și nu a fost capabil să organizeze nicio manifestare timp de mai bine de un an, Primarul Lojigan ne-a arătat cu mândrie că are abilități magice. Cum altfel să explicăm această cheltuială masivă pentru un spectacol care nu a mai avut loc în anii precedenți?

PSD Câmpia Turzii consideră că această decizie de a risipi banii contribuabililor locali pentru a-și crește popularitatea politică este o mișcare cinică și demnă de critica cea mai aspră. În loc să investească în servicii esențiale pentru comunitate, Primarul Lojigan pare să fie mai interesat să-și construiască o scenă personală pentru campania sa electorală.

Întrebarea care planează în aer este dacă acest spectacol de 1 Decembrie a fost cu adevărat pentru cetățeni sau a fost doar o iluzie electorală, menită să îl mențină pe Primarul Lojigan în centrul atenției. PSD Câmpia Turzii crede că este momentul ca locuitorii să se trezească la realitate și să ceară transparență și responsabilitate în gestionarea resurselor publice!

În final, ne întrebăm cu toții dacă acest spectacol costisitor a fost cu adevărat necesar sau dacă a fost doar o demonstrație de magie politică menită să acopere problemele reale cu care se confruntă comunitatea noastră. Rămâne de văzut dacă cetățenii vor fi păcăliți de astfel de iluzii sau dacă vor cere schimbări reale în administrația locală.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: