m install
nello construct

PSD Câmpia Turzii: În Câmpia Turzii progresul s-a transformat într-un spectacol grotesc, o parodie a dezvoltării condusă de mâinile nepricepute ale PNL și ale primarului său

floris

Progresul! Acel miraj strălucitor care ne ademenește cu promisiuni de inovație și modernitate. Dar să fim sinceri, în Câmpia Turzii progresul s-a transformat într-un spectacol grotesc, o parodie a dezvoltării condusă de mâinile nepricepute ale PNL și ale primarului său.

Nu suntem adversari ai progresului, ci ai acestui carnaval al nesăbuinței și incapacității de a recunoaște adevăratele oportunități ale municipiului nostru.

Să ne gândim la “Parcul Central”, un colț de natură care odinioară aducea o bucată de rai în inima orașului. Acum? O victimă a betoanelor, a bordurilor de proastă calitate, a unui proiect ce a înghițit miliarde de lei. O scenă dezastruoasă, unde verdeața a fost înlocuită de un peisaj steril, fără viață. Nu doar un spațiu verde a fost sacrificat, ci și un monument dedicat eroilor națiunii, înlocuit cu o structură betonată, o insultă adusă memoriei și istoriei.

Și pentru ce? Pentru ca „Regatul PNL” și baronii săi din Câmpia Turzii să-și umfle conturile? Case ridicate, apartamente în Dubai, toate acestea în timp ce locuitorii orașului se zbat între sărăcie, praf, și un peisaj urban sufocat de lipsa spațiilor verzi.

Gândiți-vă doar cum s-ar fi putut cheltui acele miliarde de lei! Cartierul nou de pe strada Ioan Vasinca ar fi putut avea străzi asfaltate, se putea construi un spital modern pentru copii sau chiar o sală de sport polivalentă, ca la Turda.

Dar, în loc de aceste investiții vitale pentru oraș, avem o piață de beton, un monument al incompetenței și al indiferenței administrației actuale.

Cetățeni ai Câmpiei Turzii, priviți cu ochii larg deschiși acest dezastru arhitectural, această jignire adusă sensibilității și nevoilor comunității! Acesta este „progresul” oferit de PNL – un teatru absurd unde se joacă piesa dezvoltării urbane, cu un scenariu scris cu indiferență și mult egoism.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: