nello construct

PSD Câmpia Turzii, despre primarul Lojigan: ”arici într-o grădină de cactuși, iritat și neputincios în fața haosului pe care îl prezidează”

PSD Câmpia Turzii acuză că administrația locală condusă de primarul PNL Dorin Lojigan ar avea datorii foarte mari față de constructori, iar din acest motiv lucrările întârzie, fără ca Primăria să-și asume această situație. Social-democrații amintesc și faptul că aceeași administrație locală liberală a împins cele două companii ale municipalității, spre insolvență/faliment (Compania de Salubritate și Domeniul Public).

”Primăria din Câmpia Turzii pare să fie scena unei comedii cinice, cu datorii masive ce se înalță precum zidurile unui castel medieval, dar fără niciun cavaler salvator. În centrul acestei farse financiare se află primarul nostru liberal, care se comportă mai mult ca un arici într-o grădină de cactuși, iritat și neputincios în fața haosului pe care îl prezidează.

Se pare că Primăria datorează sume considerabile pentru lucrările din Parcul din Centru, dar în loc să-și asume responsabilitatea, primarul preferă să joace teatru, aruncând vina pentru întârzierile lucrărilor pe alții. Spre amuzamentul nostru cinic, el a împins Compania de Salubritate și Domeniul Public spre insolvență, ca și cum ar încerca să șteargă datoriile prin magie, în loc să le plătească.

Dacă ar putea, probabil că ar aplica aceeași strategie și pentru Primăria însăși, dar din fericire, legea îi taie aripile în acest plan absurd.

În final, primarul din Câmpia Turzii pare să se joace de-a administrația publică, mai mult evitând problemele decât rezolvându-le. Un dans periculos cu responsabilitățile, unde muzica eșecului administrativ riscă să răsune mai tare decât orice altceva.”, consideră social-democrații din Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: