nello construct

PSD Câmpia Turzii atrage atenția: Trotuarul de pe strada Tudor Vladimirescu a fost transformat în pistă pentru biciclete! (VIDEO)

PSD Câmpia Turzii a sesizat faptul că administrația locală PNL a transformat trotuarul de pe strada Tudor Vladimirescu în… pistă pentru biciclete, punând astfel în pericol pietonii și creând probleme de deplasare pentru aceștia.

”Într-o mișcare de geniu urbanistic care va intra fără îndoială în manualele de “Cum să nu”, administrația locală din Câmpia Turzii a decis că cel mai bun mod de a folosi trotuarele străzii T. Vladimirescu este să le transforme în pistă de bicicletă. Pentru că, evident, de ce să pierzi timp separând pietonii de bicicliști când poți avea un “derby” plin de adrenalină în fiecare dimineață?

Aparent, cineva din birourile primăriei a aruncat o privire peste planurile de urbanizare și a zis: “Știți ce lipsește? Un pic de haos controlat. Haideți să facem și o pistă de bicicletă aici, exact pe același patrat de beton pe care bunica merge la piață.” E ca și cum Formula 1 s-ar întâlni cu jocul “Frogger”, doar că în loc de mașini avem biciclete, iar broscuțele sunt, de fapt, pensionarii orașului.

În plus, să nu uităm de marcările de pe pistă, desenate probabil de un artist abstract care tocmai a descoperit frumusețea liniilor zimțate. “Linie dreaptă? Plictisitor. Haideți să le dăm o formă care să semene cu electrocardiograma mea după ce am băut prea multă cafea.”

Dar să fim serioși, trebuie să recunoaștem că administrația are un plan pe termen lung. Până la urmă, care este cea mai bună metodă de a reduce numărul de bicicliști? Creând o pistă de bicicletă pe care nimeni nu poate sau nu vrea să o folosească. Genial!

Ca o concluzie, locuitorii din Câmpia Turzii pot dormi liniștiți, știind că sunt în fruntea inovației în urbanism – acel tip de inovație care te face să te întrebi “Dar de ce?”. În curând, poate că vom vedea și benzi pentru role pe autostradă sau piste de alergare pe linia de tren, pentru că, de ce nu? Când viața îți dă trotuare, fă pistă de bicicletă. Literalmente.”, transmite PSD Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: