Proteze auditive gratuite, la Câmpia Turzii

nello construct

ROM SOUND cu sediul în Cluj – Napoca, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpia Turzii – Serviciul Public Local de Asistenţă Socială, a testat auditiv gratuit, în perioada 1-2.11.2008,  94 de persoane din municipiu, de vârste diferite, şi se vor proteza gratuit un număr de  31de persoane, identificate cu probleme de auz.

Acţiunea  s-a desfăşurat la Centrul “Carine” din Câmpia Turzii şi un asistent social din cadrul serviciului va întocmi dosarele necesare şi le va depune la Casa de asigurări de sănătate Cluj. Protezarea va fi realizată de ROM SOUND, care va monitoriza şi evoluţia persoanelor protezate.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: