m install
petlinii
nello construct

Protestul împotriva primarului Dorin Lojigan, inițiat de niște dezvoltatori imobiliari, din anul electoral 2020, pus la cale de Petre Pop?!

floris

Dedesubturile protestului public al unor dezvoltatori imobiliari din Câmpia Turzii, Surgent Oana Simioneta și Manuliac Iulian Gabriel, pare a avea legături cu fostul președinte al PSD Câmpia Turzii și fost administrator public al Primăriei Câmpia Turzii, Petre Pop.

În mai 2020, cei doi antreprenori îl acuză public pe primarul Dorin Lojigan că face abuzuri și că nu respectă legea. Ba mai mult, au amplasat un panou publicitar, pe care trecătorii puteau citi: ”Proiect blocat de primar! Respectați legea domnule primar! Rușine!”. Primarul Dorin Lojigan spunea că se încearcă ”forțarea” sa pentru a trece peste anumite etape procedurale, care să ducă la aprobarea Planului Urbanistic Zonal. Întâmplător sau nu, era tocmai un an electoral.

Citește și: Protest: Proiect blocat de primar! Primarul Lojigan: Nu voi ceda acestor presiuni! Trebuie să se respecte legea!

Cei doi au amintit că au dat administrația locală în judecată și că i-au făcut plângere penală la primar, pentru abuz de putere. Procesul civil menționat s-a încheiat în favoarea Consiliului Local Câmpia Turzii și a Primarului, după două treceri procedurale prin instanțe (a fost retrimis la judecare) și după un an și jumătate de procese (decizie definitivă în 22.10.2021). Plângerea penală nu mai prea are obiect, în aceste condiții.

 

Citește și: Dezvoltatorii imobiliari din Câmpia Turzii, de la ”Respectați legea, domnule primar” la… anularea autorizației de construire, în instanță!

Legătura între Surgent Oana Simioneta și Petre Pop, fostul administrator public care caută răzbunarea împotriva primarului Dorin Lojigan, a apărut chiar azi.

Pe siteul deținut de fostul lider PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, respectiv ariesnews.ro, a apărut o reclamă la… Surgent Medical Center din Câmpia Turzii! Care este chiar clinica deținută de unul dintre cei doi dezvoltatori imobiliari. Opțiunea de ați face reclamă pe un site obscur, fără monitorizarea audienței, este cel puțin ciudată, dacă nu înseamnă altceva decât ”plata unor servicii de consultanță”, acordate de Petre Pop în ”războiul” cu Dorin Lojigan.

Fostul președinte al PSD Câmpia Turzii și fost administrator în cadrul Primăriei Câmpia Turzii, Petre Pop, este cel care, în prezent, administrează în mod direct siteul ariesnews.ro, deși siteul are un alt proprietar.

Petre Pop și-a făcut o societate comercială, AriesNews Concept SRL, care este înregistrată în sat Călărași, la numărul 369C, din luna iunie 2021. El este atât acționarul unic, cât și administratorul societății. În prezent, societatea AriesNews figurează că este editorul siteului AriesNews.ro.

Însă, la ROTLD, organismul care se ocupă cu înregistrarea și gestionarea domeniilor .ro, siteul figurează că este deținut de Asociația ”Despărțământul Astra” Câmpia Turzii, până în 2 ianuarie 2023 (domeniile .ro pot fi luate pe minim 1 an și pe maxim 10 ani, cu posibilitate de prelungire succesivă, ori de câte ori se solicită).

Citește și: Fostul președinte PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, a ”furat” domeniul unei asociații unde era președinte!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: