nello construct

Prostituție la Turda, sub masca ”matrimonialelor” online. Anunțurile sunt clare, dar… nimeni nu face nimic! (Sondaj: Ești de acord cu legalizarea prostituției?!)

Peste 1.200 de anunțuri de ”matrimoniale” sunt active în acest moment pe siteul de anunțuri publi24.ro, cu oferte din județul Cluj. Printre ele, sunt multe anunțuri care se prezintă a fi valabile pentru Turda.

Anunțurile sunt cât se poate de explicite, dacă le citești printre rânduri, nefiind nici pe departe intenții de matrimoniale, ci doar de servicii de natură sexuală.

TurdaNews a mai atras atenția asupra acestei situații acum un an, însă… nu s-a întâmplat nimic! Anunțurile funcționează în continuare, ba s-au înmulțit!

Citește și: Prostituție pe față, la Turda, prin intermediul publi24.ro!

Anunțuri existente în prezent pe siteul publi24.ro

În anul 2015, organele de cercetare penală au închis siteul anuntul.ro (siteul a revenit între timp și continuă să publice anunțuri cu servicii erotico-sexuale), conform unui anunț publicat de platforma agerpres.ro.

Însă, după modificarea Codului Penal, prostituția nu mai este incriminată ca infracțiune, ci se sancționează doar prin contravenție. Și nu mai reprezintă un interes atât de ridicat pentru organele penale. Însă, proxenetismul, traficul de persoane în vederea facilitării prostituției și administrarea sau finanțarea unei activități de tip bordel poate intra sub incidența unor infracțiuni penale.

Numai că este destul de greu, ca timp și resurse, să documentezi și să verifici ce se ascunde în spatele unor anunțuri de acest gen. Este o activitate simplă de prostituție sau este o modalitate de escrocare a unor naivi care încearcă să apeleze la astfel de servicii?! Pentru că sunt și situații în care astfel de anunțuri sunt folosite ca metodă de pornire pentru diverse escrocherii (suprataxare a apelului, etc). Așa că organele de cercetare preferă să nu investigheze ce se întâmplă în spatele unor anunțuri de acest gen, care invadează siteurile de anunțuri.

Prostituatele din zona Turzii, surprinse și de mașinile Google Street View!

În 2019, TurdaNews a dezvăluit imagini cu zonele din Turda-Câmpia Turzii, în care au fost surprinse prostituatele, așteptându-și clienții, în timp ce a trecut mașina celor de la Google Street View, care a cartat drumurile, iar cu această ocazie a surprins și prostituatele de la marginea drumului.

Citește și: Prostituatele Turzii, surprinse la „produs” de mașina Google Street View!

De altfel, chiar și la ultima descindere a mașinii Google Street View, care a realizat noi actualizări ale hărților, respectiv din octombrie 2023, a fost surprinsă o prezumtivă prostituată în parcarea de la A&A (loc cunoscut în ceea ce privește activitatea celor care practică sexul pe bani).

Legalizare sau nu a prostituției?!

Discuțiile privind legalizarea prostituției au mai fost lansate în spațiul public, însă nu s-a ajuns la nicio finalitate. Cei care susțin legalizarea se bazează pe faptul că fenomenul ar putea fi ținut sub control mai bine , că s-ar diminua fenomenul de trafic de carne vie și că bugetul statului ar putea câștiga niște bani, din taxe și impozite. În plus, nu este de neglijat nici latura sanitară.

De partea cealaltă, contestatarii spun că România nu este pregătită pentru legalizarea acestei activități, că este o activitate degradantă, iar fețele religioase se opun vehement, considerând că o astfel de activitate nu se poate desfășura într-o țară creștină.

TurdaNews vă provoacă la un sondaj online, în care să răspundeți dacă sunteți de acord cu legalizarea acestui fenomen sau nu. Așteptăm și comentariile dvs pe acest subiect.

This poll has ended (since 21 days).

Ce părere ai, ar trebui legalizată prostituția sau nu?!

Da.
59.83%
Nu.
32.48%
Nu știu/Nu mă interesează.
7.69%

Sondaj desfășurat în perioada 06.11.2023 ora 10.00 - 07.11.2023 ora 10.00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ne urmăresc pe rețele sociale: