prostituate

Prostituatele Turzii, surprinse la „produs” de mașina Google Street View!

Prostituatele din zona Turzii au fost imortalizate pe harta Google Street View, în plină acțiune, după ce mașina de cartare a gigantului american care fotografiază/mapează toate drumurile din România (și nu numai) le-a surprins ”la produs”!

Iată mai jos cazurile în care prostituatele Turzii au fost surprinse pe străzile din zona Turzii:

Piața Romană

prostituate 01

Prostituată surprinsă în Piața Romană, în zona sensului giratoriu cu direcția spre Alba Iulia, loc cunoscut ca ”loc de agățat” pentru unele prostituate.

Strada Alba Iulia – intersecție cu prelungirea străzii Traian și Ana Ipătescu

prostituate 02

Fiind soare și cald, tânăra ieșită ”la produs” s-a pus la umbră. În această zonă, prostituatele preferau și colțul gardului curții Judecătoriei Turda, însă în urmă cu ceva ani, un fost consilier local a atras atenția că nu este normal ca lângă gardul unei instituții de acest gen să-și desfășoare activitatea, nestingherite, aceste prostituate!

Parcarea A&A

prostituate 03

La ieșire din Turda, spre Alba Iulia (pe variantă), în parcarea de la benzinăria A&A își fac treaba alte prostituate. Clienții sunt întâmpinați în parcare cu oferte de ”oral sau normal, ori combinat”, imediat ce încep orele după-amiezii și până noaptea târziu.

Până vine clientul, mai stau la ”umbra” stâlpului.

Parcarea de la Solaris, la ieșire din Turda spre Câmpia Turzii

prostituate 04

O altă ”producătoare de plăceri” a fost surprinsă în parcarea de lângă Solaris, imediat după sensul giratoriu de la ieșirea din Turda spre Câmpia Turzii.

Își așteaptă clienții, plimbându-se agale dintr-un colț în altul al parcării.

Ieșire din Câmpia Turzii, spre Luna

prostituate 05

La ieșire din Câmpia Turzii spre Luna, în proximitatea sensului giratoriu care face legătura cu autostrada, alte ”fetițe” își așteaptă clienții, într-o parcare, să le scoată banii din buzunare.

Mașinile Google Street View străbat periodic șoselele din România, pentru a asigura utilizatorilor aplicației gigantului american informații cât mai actuale despre străzi și împrejurimi.

La nivel mondial, mașinile Google Street View au surprins în multe zone prostituatele ”la produs”, atunci când au cartat diverse zone. Mai jos aveți câteva imagini de acest gen, care apar pe harta Street View a celor de la Google.

În 2016, publicația online express.co.uk a dezvăluit mai multe imagini de pe Google Street View, în care erau surprinse diverse ipostaze, de la o naștere pe stradă, la prostituatele care-și fac treaba sau chiar cupluri care ”fac una mică” în spatele mașinii, în natură. Vezi AICI.

Comentarii

ULTIMELE articole: