Proiectele investiționale continuă la Călărași

veres 3

Terenuri de sport și investiții în infrastructură, sunt doar câteva din prioritățile administrației conduse de primărița de la Călărași, Mirela Vereș.

 

Potrivit informațiilor furnizate TurdaNews, edilul spune că au fost edificate două terenuri de sport, unul la Bogata celălalt la Călărași Gară.

Pentru mine educația și promovarea sportului, a unui stil de viață sănătos reprezintă o prioritate, de aceea am trecut la realizarea a două terenuri de sport unul la Bogata de aproximativ 1.000 mp., finalizat în luna iunie, celălalt în localitatea Călărași Gară de 800 mp., dat în folosință la finele lunii septembrie. Cu această ocazie s-a organizat și cea de-a treia ediție a Zilelor Progresului. Băieții de la echipa de fotbal AFCS Progresul Călărași Gară împreună cu consilierii locali au oferit celor prezenți un spectacol fotbalistic la care au participat locuitorii comunei dar și cei din împrejurimi” informează Mirela Vereș.

Primărița spune că s-a achiziționat terenul pentru construirea unei capele la Călărași Gară, s-au demarat etapele pentru realizarea proiectului tehnic , construcția edificiului va începe în 2019.

În ceea ce privește infrastructura, primăria Călărași are în derulare două proiecte pe fonduri europene pe partea de infrastructură rutieră, și un proiect pe PNDL pentru modernizare DC 62.

În urmă cu două săptămâni s-a semnat contractul de execuția a lucrărilor, pe Măsura 4.3 Modernizarea infrastructurii rutiere agricole, pe o distanță de 10 km. Proiectul de Modernizare străzi în localitatea Călărași, pe o distanță de 5,5 km. este la faza de finalizare a licitațiilor. Undeva în primăvara anului viitor vor debuta efectiv lucrările, tot atunci se speră și la asfaltarea drumului comunal 62 Călărași -Gară/ Câmpia Turzii pe o lungime de peste 5 km.

Odată cu finalizarea celor trei proiecte, 80% din drumurile din comună vor fi asfaltate! Din bani de la bugetul local s-au executat lucrări de amenajarea a rigolelor și șanțurilor, urmând ca în primăvară să continuăm” subliniază Vereș.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top