Proiecte importante pentru felecani

nello construct

Ieri a fost inaugurat un nou drum comunal în localitatea Feleacu. Este vorba despre DC 75 drum modernizat şi prin contribuţia financiară a forului judeţean. Pe 21 octombrie tot în localitatea Feleacu a fost dat în folosinţă primul drum asfaltat din zonă, este vorba despre DC 71.

 

Pentru aceste lucrări Consiliul Judeţean Cluj a alocat suma de 120.500 de lei. Drumul leagă localitatea Feleacu de Casele Miceşti. Tişe a precizat cu această ocazie că se are în vedere reabilitarea şi modernizarea a peste 700 de kilometri de drumuri judeţene.

 

Primarul comunei Feleacu a precizat cu această ocazie că dezvoltarea infrastructurii din zonă este una din priorităţile mandatului său, dar se are în vedere şi extinderea reţelei de apă. Cea mai mare problemă rămâne în continuare introducerea gazului metan, până acum locuitorii folosesc doar combustibil solid sau butelii cu gaz pentru a se încălzi. Totul depinde de finanţare şi de disponibilitatea societăţii E on Gaz care are un plan de extindere a reţelei în mediul rural.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: