Proiecte cu sprijin spaniol la căminul pentru bătrâni

nello construct

În această seară, căminul de bătrâni „Acoperământul Maicii Domnului” din Micro III a fost vizitat de spaniolul Edgardo Calvente  Farizano (foto stânga), vicepreşedinte al Asociaţiei de Dezvoltare Arieş şi preşedinte al Fundaţiei Abbant România, care a discutat cu directorul centrului, preotul Dorin Sas (foto centru) despre posibilităţile punerii în practică a unui proiect social.

„Am discutat despre un proiect care vizează ajutorarea familiilor cu probleme sociale, care au copiii la grădiniţa socială de la noi. Domnul Edgardo a fost adus de consilierul Ovidiu Oprea (n.r. consilier local PD-L) şi cred că vom colabora foarte bine. Edgardo Calvente Farizano este un catolic practicant şi i-a plăcut foarte mult ceea ce facem noi, prin implicarea socială”, ne-a declarat preotul Dorin Sas.

 

„Punem bazele unui proiect social şi, foarte important, fără nici un ban. Practic, nu se percep bani pentru partea de consultanţă/implementare”, a spus Ovidiu Oprea (foto), vicepreşedinte al Asociaţiei de Dezvoltare Arieş.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: