Proiect nou la TurdaNews: Prima emisiune live online la nivel local

foto_062017_turdanews

TurdaNews continuă să se dezvolte în acest an, în luna iulie urmând să apară un nou proiect: prima emisiune live online la nivel local.

 

În cazul în care nu vor interveni unele modificări, emisiunea ar urma să dureze aproximativ o oră și va fi difuzată săptămânal pe canalul de YouTube sau pe pagina de Facebook a TurdaNews. Prima ediție va avea loc la mijlocul lunii iulie. De asemenea, în perioada imediat următoare emisiunea va primi și un nume.

Vor fi invitați din diferite domenii, cu discuții interesante despre Turda, Câmpia Turzii și zonele limitrofe. Politică, sport, cultură, lifestyle, precum și orice alt domeniu care ar putea stârni interes în zona noastră va fi discutat în emisiune.

Formatul emisiunii este unul care implică foarte mult publicul, cu întrebări venite din partea oamenilor care vor fi adresate invitaților. În fiecare săptămână, TurdaNews va anunța numele invitatului din următoarea emisiune, astfel încât cititorii site-ului nostru să aibă timp să scrie întrebările, într-un articol care va fi dedicat strict emisiunii.

Pe parcursul următoarelor săptămâni vom anunța mai multe detalii despre acest proiect.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top