nello construct

Proiect de suflet la Grădinița Poiana cu Castani Turda

„Nu ne putem imagina copilăria fără râsete și jocurile sale. Sufletul și inteligența devin mari prin joc.” (Jean Chateau)

Grădinița cu Program Prelungit „Poiana cu Castani” se află la a X-a ediție  a Proiectului Educațional „JOACĂ-TE CU COPILUL TAU”.

Activitățile din cadrul proiectului încurajează participarea părintilor la diverse ateliere de lucru, activități în care aceștia învață să își mențină și să își amplifice disponibilitatea, talentul de a fi și de a deveni părinți excelenți, valoroși parteneri „de drum” pentru copiii lor.

Joi, 09 noiembrie a avut loc expoziția lucrărilor realizate în parteneriat cu părintii,  cu tema”  TOAMNĂ, TOAMNĂ  EȘTI FRUMOASĂ”, iar preșcolarii au fost extrem de încântați.

Nici de aceasta dată nu ne-au lipsit inspirația și talentul. Activitatea a fost coordonată de doamana director Feneșan Diana, coordonatoarele proiectului Corț Simona și Vermeșan Maria, iar  din echipa de proiect au făcut parte doamanele educatoare: Rus Daniela, Busuioc Cătălina, Chiorean Camelia, Cherecheș Diana, Felea Andrada, Coprean Teodora , Bodea Andreea Popescu Raluca, Ardelean Maria și Ungur Simina.

Va mulțumim dragi părinți!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: