nello construct

Programul Rabla Plus 2023: Cum poţi cumpăra o maşină electrică şi de ce acte ai nevoie

În data de 23 Noiembrie, de la ora 10.00 începe o nouă sesiune a programului „Rabla Plus”, un program ce se adresează exclusiv persoanelor fizice.

Astfel, doritorii, își pot cumpăra prin programul „Rabla Plus” o mașină electrică, însă „stocul” este limitat, deoarece bugetul alocat pentru această sesiune ajunge doar pentru 1.500 de mașini, așa că trebuie să fiți pe fază.

Mai mult, persoanele fizice se pot înscrie la orice dealer auto pentru a beneficia de primele de casare, atât pentru mașinile electrice 100%, cât și pentru mașinile hybrid plug-in. Prima de casare pentru mașinile electrice este de 51.000 de lei, în cazul în care se casează un singur autovehicul sau de 54.000 în cazul în care se casează două autovehicule.

Cât despre mașinile hybrid plug-in, prima de casare este de 26.000 de lei pentru casarea unei singure mașini sau 29.000 de lei pentru casarea a două mașini.

De asemenea, există și un tichet Rabla Plus pentru achiziționarea de motociclete electrice, tichetul fiind în valoare de 26.000 de lei.

Veștile bune nu se opresc aici, deoarece se va oferi și un bonus de 1.500 de lei dacă se casează o mașină mai veche de 15 ani sau are o normă de poluare Euro 3 sau inferioară.

Persoanele fizice au nevoie pentru a se înscrie în program de un certificat fiscal de la ANAF, unul de la Taxe Locale şi actele maşinii pe care vor să o caseze.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: