Programul Direcției Impozite și Taxe Locale Turda. Puteți plăti taxele ONLINE

foto_122017_primaria-turda-plationline

Primăria Municipiului Turda – Direcția Impozite și Taxe Locale, aduce la cunoștința contribuabililor că pentru anul 2017, ultima zi în care se lucrează cu publicul este data de 28 decembrie.

 

Impozitele, amenzile și taxele se pot achita online, prin accesarea https://www.ghiseul.ro. Ghișeul.ro este disponibil 7 zile din 7 și 24 ore din 24, cu excepția perioadelor de mentenanță sau intervenție tehnică asupra sistemului, care se vor anunța pe site. Site-ul permite achitarea atât a obligaţiilor de plată, cât şi a altor taxe către bugetul instituţiilor înrolate, prin acceptarea la plata online a cardurilor bancare Visa, Visa electron, Mastercard şi Maestro, emise de orice bancă.

  1. Pentru plata amenzilor nu sunt necesare date de acces (utilizator și parolă). Se acceseaza secțiunea „PLĂTEȘTE AMENZI >>” și se completează toate câmpurile care au în dreptul lor semnul * (asterisc);
  2. Taxele fără debit (taxă buletin, taxă judiciară etc.) pot fi achitate fără autentificare, prin accesarea secțiunii „PLĂTEȘTE FĂRA AUTENTIFICARE >>” și se completează toate câmpurile care au în dreptul lor semnul * (asterisc);
  3. Pentru vizualizarea și plata taxelor cu debit (impozite clădiri, teren, chirii, concesionări etc.) sunt necesare date de acces (utilizator și parolă). Autentificarea cu parolă permite consultarea obligaţiilor de plată datorate instituţiilor înrolate şi achitarea acestora prin acceptarea la plata online a cardurilor bancare. Obținerea datelor de logare se face prin accesarea secțiunii „SOLICITĂ DATE DE ACCES >>” de pe prima pagină ghiseul.ro și parcurgerea etapelor: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”. Cu datele de logare, primite pe e-mail, se completează câmpurile utilizator și parolă de pe prima pagina a ghiseul.ro, apoi se apasa butonul „AUTENTIFICARE”.

Amenzile cu scadența în data de 29, 30 și 31 decembrie 2017 și 1, 2 ianuarie 2018 se consideră achitate  în  termen  până în data  de 3 ianuarie 2018.

Prima zi de lucru cu publicul în anul 2018 pentru plata impozitelor și taxelor locale este data de 10 ianuarie 2018.

 Biroul de presă.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top