Prognoza pentru Trasilvania pentru următoarele două săptămâni

Vremea va deveni caniculară, cu maxime de până la 38 de grade în unele zone ale țării, se arată în prognoza pentru perioada 21 iunie-4 iulie, dată luni publicității de Administrația Națională de Meteorologie.

Vremea va fi în încălzire treptată, dar semnificativă, astfel că de la valori medii de 27…28 de grade, se va ajunge la 33…34 de grade în intervalul 23 – 25 iunie când local va fi caniculă în timpul după-amiezilor. Spre finalul primei săptămâni de prognoză este estimată o scădere a temperaturii aerului, la valori de 30…31 de grade, iar pentru începutul lunii iulie sunt prognozate maxime de 27…29 de grade.

Temperaturile minime nu vor avea variații semnificative pe parcursul intervalului, astfel media lor se va situa între 14 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori în intervalul 23 – 27 iunie. 

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, astfel că în special pe parcursul după-amiezilor, se vor semnala averse torențiale. Aceste fenomene vor fi pe arii mai restrânse în 23 și 24 iunie. 

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.