Profesorii clujeni s-au clasat pe locul I la examenul de titularizare într-un top național

titularizare

Ministerul Educației a publicat pe site-ul titularizare edu.ro rezultatele obtinuțe de către cadrele didactice din județul Cluj care au susținut proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, sesiunea 2021, înainte de înregistrarea și soluționarea contestațiilor.

În județul Cluj 11 candidați au obținut nota 10, alți 1150 de candidați (84,74%) au obținut note peste 5,00, iar 752 de candidați (55,46%) au obținut note peste 7,00.

Procentul de 54,6% al notelor între 7,00 și 7,99 obținute de către candidații care au susținut proba scrisă la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar situează județul Cluj pe primul loc în clasamentul național.

La Cluj, la proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar s-au prezentat 1.412 candidați din totalul de 1.729 de candidați înscriși. 55 de candidați s-au retras din motive medicale sau personale.

Rezultatele finale se vor afișa la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http:/ /titularizare.edu.ro , în data de 3 august 2021.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top