m install
nello construct

Prof.univ.dr. Călin Felezeu, ‘Mon cher’ așa cum îi spuneau prietenii, pleacă mâine (luni) în eterna călătorie…

floris

Domnul profesor univ.dr. Călin Felezeu e unul dintre acei oameni care nu au nevoie de titluri sau elogii pentru ca numele lor să însemne ceva pentru cei prin viața cărora a trecut.

Profesorul universitar doctor Călin Felezeu ne-a spus povestea unui om care, pe lângă împlinire profesională, s-a dedicat orașului Turda, în care s-a născut și s-a format, fiind mereu prezent, prin conținutul gestului politic sau administrativ dar, mai ales, prin cel de înălțare culturală.

Este unul dintre acei oameni speciali care nu pot trece neobservați, oriunde s-ar afla. Îl definește o anume siguranță a rostirii, subtilă, neorgolioasă, lipsită de ostentație, care vorbește de noblețe, de valori morale intelectuale, poate conservatoare, a căror substanță s-a agregat în mediul familial, prin educație și cultură.

Azi am pierdut un tată, un profesor, un prieten drag. ‘Mon cher’ așa cum îi spuneau prietenii, pleacă mâine în eterna călătorie unde sufletele plutesc în grația divină.

Evenimentul va avea loc mâine, 4 decembrie, la Biserica Rățeștilor (din spatele pieței), la ora 12.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: