Producătorul de preparate de carne CIA Aboliv, de la Mihai Viteazu, afacere în creștere cu 20%!

nello construct

Cifra de afaceri a producătorului de preparate din carne CIA Aboliv, care deține o fabrică la Mihai Viteazu, au crescut cu circa 20% în anul 2022, comparativ cu anul precedent.

”Producătorul de preparate din carne CIA Aboliv din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Cluj, controlat de antreprenorul Bogdan Ilie Daniel, a realizat în 2022 o cifră de afaceri de aproximativ 191,2 mil. lei (38,7 mil. euro), în creştere cu 20% faţă de anul anterior, când compania a avut afaceri totale de 159 mil. lei (32,3 mil. euro), potrivit datelor de la Ministerul Finan­ţelor.

CIA Aboliv a obţinut în 2022 un profit net de 15,9 mil. lei (3,2 mil. euro), mai mare cu 15% faţă de anul precedent, când producătorul de prepa­ra­te din carne a avut un câştig net de 13,8 mil. lei (2,8 mil. euro), conform datelor publi­ce.”, menționează ZF.ro.

Compania a avut un număr mediu de 414 angajați în anul 2022, cu 2% mai mulți decât în anul precedent.

La nivel județean, CIA Aboliv ocupă locul 1 în topul firmelor, după cifra de afaceri, la codul CAEN 101 (fabricarea produselor din carne), iar la nivel de țară este pe locul 26 din 1114 firme.

Citește și: Sunt și afaceri care au crescut în pandemie! CIA Aboliv Mihai Viteazu e un exemplu!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: