marian morar
m install
nello construct

Procurorii anticorupție vin cu detalii în cazul ISCTR Cluj: Șeful ar fi colectat o „taxă de protecție”

zamblau eugen

Procurorii anticorupție susțin că șeful Inspectoratului pentru Controlul în Transportul Rutier Cluj pretindea o așa-zisă taxă de protecție pentru a închide ochii la nereguli.

Citește tot aici: Inspector de trafic rutier din Cluj, reținut de DNA pentru luare de mită! Este reținut și șeful ISCTR!

De asemenea, după ce șeful ISCTR Cluj, Bogdan Drulea care este și finul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, și inspectorul de trafic rutier, Zehan Florin Mihai, au fost reținuți de DNA Cluj, alți 6 suspecți au apărut în acest caz, doi dintre aceștia fiind reținuți la rândul lor.

Citește tot aici: Alți 6 suspecți în cazul ISCTR Cluj! Doi dintre aceștia au fost reținuți de DNA!

Infracțiunile reținute în sarcina inspectorilor de trafic rutier ar fost comise tot în legătură cu „protecția” asigurată mai multor societăți comerciale cu obiect de activitate în domeniul transportului de mărfuri prin aceea că le-ar fi furnizat administratorilor acestora informații nedestinate publicității referitoare la controalele pe care aceștia urmau să le desfășoare și nu ar fi luat măsurile legale de sancționare cu privire la încălcările legii pe care le-ar fi constatat (depășirea masei maxime autorizate de transport, lipsa licenței de transport etc.).

În plus DNA Cluj precizează că, în lunile august 2021 și noiembrie 2022, pentru „serviciile” amintite mai sus, suspectul Țepele Cristin Viorel ar fi primit de la un om de afaceri și de la inculpatul Popovici Florin Mădălin, care ar fi administrat în fapt o societate comercială cu obiect de activitate în domeniul transportului de mărfuri, materiale de construcții în valoare de 2.856 lei și echivalentul în lei a sumei de 5.000 euro.

În același timp, un viceprimar din Bihor este cercetat după ce ar fi dat inspectorilor mită 5.000 de euro și materiale de construcție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2