BC52193B C5BD 4605 86CD 77650DB85676 660x330

Procuror turdean, atacat de o acuzată într-un dosar de proxenetism!

Ancuța Cârcu, acuzată într-un dosar de proxenetism intrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda, care vizează o rețea de prostituție la nivel internațional, coordonată de la Turda, i-a transmis un mesaj dur procurorului de caz, Marian Trif, după cae acesta a dispus să se pună sechestru asigurator pe unele bunuri ale inculpatei.

”Procurorul Marian Trif a pus sechestru asigurător asupra sumelor de 8310 euro și 815 lire sterline, cât și asupra bijuteriilor și ceasului ridicate, în 2 februarie, din casa Ancuței Cârcu din Tenerife. Sechestrul a fost dispus în vederea garantării executării cheltuielilor judiciare și executări confiscării speciale. Ordonanța s-a comunicat și Agenției Naționale de Administarre a Bunurilor Indisponibilizate.

Potrivit surselor judiciare, este vorba de cheltuieli cu ocazia ordinelor europene de anchetă dispuse în cauză, respectiv traduceri ale actelor comunicate către autoritățile din Spania – ordinele europene de anchetă, încheierile judecătorului de dreături și libertăți, mandatele emise și alte acte procedurale – cât și ale actelor comunicate de organele ce cercetare din Spania.

În ordonanță se amintesc și de cheltuieli cu activitățile efectuate în Spania, în perioada  ianuarie –  februarie 2021, de către un lucrător de poliție din cadrul Poliției Municipiului Turda – Biroul Investigații Criminale”, precizează siteul clujust.ro.

WhatsApp Image 2021 05 12 at 16.04.18

După aflarea acestei decizii, Ancuța Cârcu a avut un mesaj direct pentru procurorul turdean, care pare a fi unul amenințător. oricum, este ciudat din partea unui inculpat să pună presiune pe organul de cercetare penală, această faptă putând fi pedepsită penal, separat.

”Transmit acest mesaj procurorului de pe lângă Tribunalul Turda: Trif Marian.

Errare humanum est sed perseverare diabolicum…

:a greși este omenește dar a persevera de la diavol vine.

Ce este greșeala d-le: Trif Marian.

Greșeala este ceea ce nu este bine, ceea ce aduce atingere interesului cuiva, ceea ce în loc să creeze distruge și ceea ce în loc să coaguleze energii disipează energii.

Când știm că greșim d-le procuror? Uneori nu știm, alteori știm prea târziu. Aflam de cele mai multe ori când deja “laptele e vărsat” cum spune altă vorbă înțeleaptă din popor.

Rareori avem șansa unică să ne anunțe cineva că greșim, cineva pe care l-am afectat sau cineva care pur și simplu observă că greșim.

Sunt două moduri de a aborda situația: te revolți sau accepți.

Revolta poate fi justă, uneori nu greșești și cineva crede că ai greșit. Ei și? De ce să te superi? Dacă într-adevăr nu ai greșit, adevărul va ieși la iveală. Dar dacă ai greșit și ți s-a atras atenția, ai șansa unică să întrerupi șirul greșelilor și să nu mai fii diabolic.

Să rămâi uman și să răspunzi umil cu următoarele cuvinte d-le procuror, Trif Marian.

– cred că greșeala mea este o greșeală (un accident) și am nevoie de ajutorul tău pentru a o îndrepta. Iți sunt recunoscător că mi-ai atras atenția.

Și doar așa ai șansa să devii mai bun și uneori, când greșeala nu este capitală, să repari răul făcut.

Notă d-le Trif Marian.

Seneca a sfârşit prin a se sinucide, oferind un model de stoicism în acţiune. Ca o completare aş adăuga: anumite greşeli sunt diabolice chiar dacă nu mai ai timp să perseverezi în ele.”, a scris Ancuța Cârcu pe Facebook.

Rămâne de văzut care va fi reacția Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, în urma acestui gest.

Mai multe detalii despre acest dosar, aici:

Poliția prezintă amploarea perchezițiilor în dosarul de proxenetism, care a implicat și Turda!!

Sursa foto: clujust.ro

Comentarii

ULTIMELE articole: