Problemele locuitorilor din zona centrală a Turzii au fost aduse la cunoştinţa administraţiei locale

nello construct

La încheierea şedinţei ordinare de consiliu de ieri de la Turda, consilierul udmr, Clara Adamoşi a abordat câteva subiecte legate de nemulţumirile locuitorilor din centrul oraşului. Prima dintre ele se referă la câinii vagabonzi care circulă în voie pe străzi, în lipsa unui serviciu de ecarisaj adecvat. Aceştia au devenit agresivi atacând locuitorii care domiciliază pe străzile din perimetrul amintit.

“Câinii comunitari au ajuns un pericol pentru cetăţenii din centrul oraşului. Telefonul meu sună aproape încontinuu , curg sesnizările pe această temă…nu ştiu cum, dar trebuie luate măsuri pentru siguranţa cetăţenilor” declară Adamoşi. O altă problemă este legată de curţile interioare ale imobilelor situate pe strada Libertăţii, care sunt prost luminate sau chiar fără curent. Alesul local şi-a manifestat îngrijorarea în privinţa siguranţei alegătorilor care vor merge la vot în timpul serii, în ultima vreme poliţia primind tot felul de sesizări privind diverse acte de tâlhărie petrecute la adăpostul întunericului. Cu toate semnalele de alarmă a asociaţiei de locatari, primăria nu a binevoit să ofere până acum un răspuns sau o rezolvare a situaţiei. A treia chestiune “ridicată” de consilierul UDMR, are legătură cu autoturismele parcate nopatea pe diverse stăzi din zona centrală, cu muzica dată la maxim. Organele de ordine nu pot face mare lucu, decât să acorde o amendă scandalagiilor, dar deobicei la apariţia poliţiei aceştia dispar, ca să reapară la plecarea autorităţilor.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: