m install
nello construct

Probleme la un Târg de Crăciun din județ! „Băiatul meu de 5 ani vă considera un fel de Grinch care fura magia sărbătorilor de Crăciun!”

floris

Locuitorii municipiului Huedin din județul nostru sunt extrem de nemulțumiți de Târgul de Crăciun ce s-a organizat în oraș.

Conform colegilor de la stiridecluj.ro, locuitorii sunt nemulțumiți de faptul că nu sunt deloc decorațiuni specifice sărbătorilor, cei mai afectați fiind copii.

„Oare la noi in Huedin când se vor aprinde luminițele”, asta ma întreabă copiii mei în drum spre Cluj, admirandu-le! Chiar asa domnilor consilieri și domnule primar, când?  Băiatul meu  de 5 ani va considera un fel de Grinch ( va rog sa vizionați filmul dacă nu îl stiti) care fura magia sărbătorilor de Crăciun!

Poate nu e târziu sa o readuceți! Eu cred ca , copiii din Huedin merita sa se bucure de acele luminițe! Știu, ei nu au dreptul la vot, dar noi, parintii îl avem!!!” a scris o femeie care locuiește în Huedin, citată de stiridecluj.ro

Conform aceleiași surse, „Motivul pentru care cetățenii din Huedin nu au parte de iluminat festiv este ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 90/2023, care interzice instituțiilor să mai finanțeze din fonduri publice organizarea de evenimente comunitare cum ar fi festivități, sărbători tematice, concerte, festivaluri sau alte cheltuieli cu ocazia sărbătorilor de iarnă, anunță autoritățile locale”

,,În acest context, orașul Huedin nu va putea organiza din fonduri publice, iluminatul festiv de sărbători, sau alte  evenimente comunitare, excepție făcând cheltuielile ocazionate de organizarea Zilei Naționale a României”, se arată într-o informare a Primăriei Huedin, citați de stiridecluj.ro

Fotografie cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: