m install
nello construct

PRO ROMÂNIA are filială și la Ploscoș

floris

Cei doi consilieri ALDE au trecut la PRO ROMANIA.  Domnii Bretea Iovian si Crișan Viorel , ambii la al    șaptelea mandat de Consilier Local,  amândoi au deținut și funcția de Viceprimar al comunei Ploscoș au constituit astăzi,  22 februarie organizatia PRO ROMANIA  

Bretea Iovian a fost ales Președinte iar Crișan Viorel  Prim Vicepreședinte. Candidatul la funcția de Primar al comunei a fost ales Bretea Iovian iar ținta stabilită este de 3 consilieri locali.

Cei doi s-au declarat profund nemulțumiti de faptul că au fost uitati de conducerea județeană ALDE si nu au fost susținuți in proiectele pentru comunitate . 

Candidatul Bretea Iovian este un fermier care cultiva peste 300 de hectare, crescător de animale si un muncitor extraordinar care cunoaște toate problemele comunei si vine cu soluții pentru rezolvarea acestora. 

El invită si reprezentantii celorlalte partide sa-l sustina pt funcția de Primar.  ,, Toate partidele pot sa-si voteze candidații de pe listele de partid , dar la Primarie îi rog sa ma susțină pe mine . Votul nostru unit , al celor din comună ne dă forță.  Ganditi-vă ce putem face împreună nu separați „ , a declarat Iovian . 

Mult succes dragi colegi. Suntem alături de voi si in campanie si după in cei 4 ani de mandat . 

Suntem PRO ROMANIA pentru că ținem cu ROMANIA  ! ??❤

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: