m install
nello construct

Prinşi cu “mâţa-n sac”

floris

Poliţiştii rutieri din Turda au dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier împotriva a trei bărbaţi. D. Jan Cristian, de 40 de ani, din municipiul Câmpia-Turzii, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ,refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta a fost prins în timp ce conducea pe strada Bucovinei din Turda, autoturismul marca Fiat Coupe, având în aerul expirat o alcoolemie de 0,94 mg/l, refuzând apoi să se supună recoltării de probe biologice. Alţi doi tineri din Turda sunt cercetaţi de către poliţişti după ce unul dintre ei a fost prins conducând un autovehicul fără a avea permis de conducere, iar altul pentru încredinţarea unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deţine permis de conducere. Primul a condus pe strada Poiana din Turda, autoturismul Opel Astra fără a deţine permis de conducere iar secundul a încredinţat autoturismul pentru a fi condus, cu toate că ştia că cel căruia îi cedează vehiculul nu deţine permis de conducere.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: