m install
petlinii
nello construct

Prinşi că vindeau ţigări de contrabandă la Luna

floris

În 23.12.2009, lucrătorii Postului de Poliţie Luna şi reprezentanţi ai Gărzii Financiare Cluj, au organizat şi desfăşurat pe raza comunei Luna o acţiune pe linia identificării persoanelor care comit acte ilegale de comerţ.

 

Cu această ocazie au fost identificaţi B. HORAŢIU CLAUDIU, de 22 ani, din Gherla, jud. Cluj  şi  B. CĂLIN CORNEL, de 29 ani, din Cluj-Napoca, care se deplasau cu autoturismul proprietate personală, marca Volvo, si ofereau spre vânzare cetăţenilor de pe stradă ţigări de contrabandă, cu timbru aplicat în Republica Moldova. 

 

Susnumiţilor le-au fost ridicate în vederea confiscării 250 pachete de ţigări cu timbru de Republica Moldova şi suma de 150 lei, bani proveniţi din vânzarea ţigărilor pe raza comunei Luna, fiind sancţionaţi cu amendă contravenţională în valoare de 1.000 lei, conform prevederilor Legii nr. 12/1990 rep. , art. 4, alin. 1.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: