skiathos

Primul zbor spre Skiathos din acest sezon a plecat de pe Aeroportul Internațional Cluj

Zborul spre una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță din Grecia, este operat de către compania aeriană Tarom începând din 29 mai, în fiecare zi de sâmbătă. 

Skiathos, o insulă grecească minunată, cu peste 65 de plaje cu nisip fin și ape cristaline, artă culinară delicioasă și peisaje spectaculoase este destinația perfectă pentru vacanța de vară

Turiștii români își pot petrece vacanța în Skiathos dacă au dovada unui rezultat negativ de la un test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Grecia sau dacă sunt vaccinați cu ambele doze, cu cel puțin 14 zile înainte de plecare. În ambele situații este necesară prezentarea unui document doveditor în limba engleză.

Reamintim că în incinta Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj și-a început activitatea un centru de testare pentru depistarea infecției cu virusul Sars-Cov2, amplasat în zona publică a Terminalului Plecări.

Rezultatele testelor sunt transmise în format electronic atât în limba română cât și în limba engleză. Centrul de testare din incinta aeroportului este deschis între orele  09:00 și 20:00. 

Comentarii

ULTIMELE articole: