Primăria Câmpia Turzii are 20 de posturi vacante

nello construct

Aleşii locali au astăzi de aprobat un proiect de hotărâre ce reglementează Planul de ocupare a funcţiilor publice pentru aparatul propriu de specialitate al Primarului Municipiului Câmpia Turzii. Conform documentului, în perioada următoare 20 de posturi vacante for fi scose la concurs.

Toate sunt funcţii publice clas I, din care două de consilier juridic clasa I grad profesional principal, câte unul de consilier juridic clasa I grad profesional superior, consilier asistent, trei de consilier principal, 13 pentru funcţia de consilier clasa I grad profesional superior. Planul de ocupare al funcţiilor publice se întocmeşte centralizat pentru fiecare ordonator principal de credite şi este utilizat ca un instrument managerial, se arată în proiect.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: