nello construct

Primii câini comunitari de la Turda vor fi adunaţi de pe străzi în această iarnă

Atunci se deschide parţial adăpostul pentru câinii vagabonzi, un proiect pus pe picioare de municipalitatea turdeană. Viceprimarul Mircea Irimie a declarat pentru Radio Transilvania că insituţiile abilitate să avizeze adăpostul şi-au dat ok-ul pentru funcţionarea acestuia. Astfel că, deschiderea parţială va fi posibilă în această iarnă.

„Prima etapă este autorizarea, apoi trebuie să prevedem în bugetul de anul viitor fonduri pentru buna funcţionare a acestuia. Eu nu am făcut nimic până când nu am adus toate autorităţile de la Cluj şi până ele nu au prezentat avizele de principiu… Nu vom duce nici un câine acolo până nu este totul în regulă” spune viceprimarul Irimie.

Acesta a dat asigurări că în zonă sunt utilităţi: curent electric, apă, canalizare. Aparatele de laborator vor fi sterilizate, iar o echipă medicală şi una managerială se va ocupa de buna desfăşurare a activităţii de aici.

Centrul de ecarisaj va adăposti cel puţin 500 de animale şi se va întinde pe o suprafaţă de peste 1.600 mp.

Practic, este vorba despre un teren şi spaţii unde au funcţionat cândva grajduri care au aparţinut de societatea Agrocom, situate undeva în zona Bogata, unde va fi amenajat un centru de ecarisaj care poate adăposti între 500 şi 600 de animale.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: