nello construct

Primarul Hanga va cheltui 14 miliarde de lei vechi din bugetul local, ca să-i facă pe plac lui Petre Pop: o hală agroalimentară, peste care el să fie şef!

Peste 1.400.000 de lei (14 miliarde de lei vechi) va costa construcţia viitoarei hale agroalimentare care se preconizează a fi realizată la Câmpia Turzii. Banii vor proveni de la bugetul local, în cea mai mare parte, chiar dacă în acest moment nu este prevăzut de la ce capitol se vor lua aceşti bani.

Investiţia va avea o suprafaţă construită de 906 mp din care 466,5 mp vor fi destinaţi pentru mese unde se vor vinde legume şi fructe. Hala dispune de 4 spaţii comerciale de 24,5 mp şi de alte 5 spaţii comerciale de 36,35 mp fiecare, grupuri sanitare şi birouri.

Este primul proiect de anvergură al actualei coaliţii USL-PPDD-UDMR. Gurile rele spun că este un "cadou" pentru preşedintele PSD Câmpia Turzii, incompatibilul Petre Pop, care este şeful Serviciului Administraţia Pieţelor din cadrul Primăriei. Asta cu atât mai mult cu cât investiţia nu rezolvă o necesitate imediată, actualele spaţii de comercializare fiind suficiente, în condiţiile în care afluenţa de producători este consemnată într-o singură zi pe săptămână.

Pentru a motiva necesitatea investiţiei, în referatul anexat proiectului de hotărâre adoptat la începutul lunii se preciza că „spaţiul în care se desfăşoară activităţile comerciale sunt necorespunzătoare din punct de vedere igienico-sanitar pentru comerţ cu specificul respectiv”. Minciuna a fost confirmată chiar de Petre Pop, într-un ziar local. 

"Actuală hală agroalimentară, sector lactate şi spaţii comerciale, a fost modernizată anul trecut şi răspunde nevoilor de autorizare şi comercializare a produselor argoalimentare, are vitrine frigorifice, sistem de ventilaţie modern, aer condiţionat etc., în consecinţă îşi va păstra destinaţia şi acelaşi tip de activităţi", a declarat Petre Pop la nici două săptămâni după aprobarea investiţiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: