m install
nello construct

Primarul Emil Boc nu a ajuns la Cluj de 1 Decembrie pentru că a dormit în aeroportul din Munchen!

floris

Edilul municipiului Cluj-Napoca nu a putut fi prezent astăzi la ceremonia de 1 Decembrie din oraș, din cauză că a rămas înzăpezit în Munchen.

Astăzi, cu ocazia Zilei Naționale a României, mii de clujeni au luat parte la parada militară de 1 Decembrie, organizată la Cluj-Napoca, în fața Teatrului Național, dar și în Piața Avram Iancu, pe Bulevardul Eroilor și pe strada Dorobanților.

Cu toate acestea, primarul municipiului Cluj-Napoca nu a putut lua parte, fizic, la ceremonie, din cauză că a rămas înzăpezit în Munchen și a dormit în aeroport.

Edilul Emil Boc a fost de curând la o ședință a Comitetului European al Regiunilor, iar din cauza zăpezii, Aeroportul din Munchen a „paralizat” ceea ce i-a prelungit primarului șederea în Germania.

Zborul spre Cluj-Napoca trebuia să aibă loc la ora 22.10, cu Air Dolomiti, dar a fost anulat, iar Boc a dormit pe o banchetă din aeroport.

Foto: cluj24.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: