m install
nello construct

Primarul Dorin Nicolae Lojigan îi invită în noaptea dintre ani pe cetăţenii Municipiului Câmpia Turzii la spectacolul de artificii!

floris

Cu ocazia încheierii anului calendaristic 2017, primarul Dorin Nicolae Lojigan le transmite cetăţenilor Muncipiului Câmpia Turzii un mesaj special şi o invitaţie la spectacolul de artificii de duminică noaptea!

 

„Sfârșitul de an îmi oferă prilejul de a vă mulțumi tuturor celor care v-ați implicat cu entuziasm în toate proiectele și evenimentele derulate de către administrația publică locală a Municipiului Câmpia Turzii.

După unul dintre cei mai reușiți ani, din perspectiva finanțărilor extrabugetare atrase la Câmpia Turzii, a investițiilor noi, sunt recunoscător tuturor actorilor implicați în promovarea inițiativelor noastre. 

Sunt un partener loial al performanței, care dorește să dezvolte comunitatea și să funcționeze într-o societate educată și progresivă.

Doresc să le urez tuturor cetățenilor municipiului Câmpia Turzii sănătate, împliniri și multe realizări!
Vă aștept, în noaptea dintre ani, în Parcul Central, să ne bucurăm de tradiționalul foc de artificii și să întâmpinăm anul 2018 cu energie și speranță!La Mulți Ani, Câmpia Turzii!”, a transmis primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: