Primarul Dorin Lojigan oferă cele mai proaspete informații, în cadrul unui interviu pentru TurdaNews

nello construct

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a oferit cele mai noi informații privind lucrările edilitare din oraș, inaugurarea unei noi fabrici, digitalizarea administrației locale și altele, în cadrul unui interviu pentru siteul TurdaNews, principala sursă de informație locală.

Primarul a amintit că se lucrează pe strada Băii din municipiu, pentru că reabilitarea făcută în 2015 a fost foarte proastă, în condițiile în care strada este una intens circulată și destul de importantă pentru municipiu.

Edilul a spus că la bazinul de înot lucrările se apropie de finalizare, fiind nevoie de câteva mici retușuri, iar în perioada următoare se va rezolva problema alimentării cu energie electrică. Lucrările avansează și la Complexul de agrement La Trei Lacuri, dar și la Centrul Social. În ceea ce privește lucrările de la parcul din centrul localității, Dorin Lojigan a spus că acestea sunt în grafic și că la finalizare noul parc va avea mai mult spațiu verde decât era înainte, inclusiv două fântâni arteziene. Primarul Lojigan a explicat și de ce brazii din zonă nu puteau rămâne, fiind un pericol public.

De asemenea, primarul Lojigan a spus că se inaugurează fabrica Wip, o investiție de peste 45 de milioane de euro, care lucrează exclusiv pentru Ikea, construcția fiind realizată în Parcul Industrial Câmpia Turzii, care aparține de municipalitate, fiind multiple avantaje pentru localitate, inclusiv în privința celor peste 200 de locuri de muncă nou create.

Lojigan  a amintit și de situația datoriilor fostului combinat din Câmpia Turzii, în cazul căruia s-a ajuns de la o datorie de 20 de milioane de lei, la preluarea mandatului în 2016, la una de doar 1 milion de lei în prezent.

Vezi interviul integral, mai jos:

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: