Primarul Dorin Lojigan: ”Încercăm să reactivăm Industria Sârmei 1921, pentru partea de fotbal”

Screenshot 2021-09-20 at 19.46

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a declarat într-un interviu recent că într-adevăr există o problemă cu practicarea sportului în localitate, fie că este vorba de cel de performanță sau de masă, însă a precizat că există unele cauze obiective.

În interviul acordat pentru siteul RefleqtMedia, Dorin Lojigan a spus că îi este teamă să permită utilizarea actualei baze sportive fotbalistice de la fostul stadion ISCT, din cauza tribunei care se află într-o stare avansată de deteriorare și care ar putea crea evenimente neplăcute.

Edilul din Câmpia Turzii a spus că se intenționează o investiție, într-o bază sportivă modernă, pe fonduri europene, chiar dacă are o problemă cu actuala tribună, care a fost declarată ”monument istoric” la inițiativa fostului administrator public Petre Pop, iar acest lucru împiedică demolarea sa, fiind necesară o relocare. ”Deși nu știu ce am putea reloca din ea, la cum arată”, a comentat Lojigan.

Dorin Lojigan a menționat faptul că a avut o discuție cu Vali Șandru (care este angajat al Primăriei Câmpia Turzii), pentru reactivarea echipei de fotbal ISCT 1921, iar în acest sens, în toamna acestui an cei de la societatea Domeniul Public Câmpia Turzii vor efectua unele lucrări de amenajare a terenului sportiv din cartierul Lut, care este în paragină.

”În această toamnă vom îngrădi din nou acest stadion, poate vom face și clădirea dacă timpul va fi în regulă, astfel încât de anul competițional viitor să intrăm cu Industria Sârmei 1921, cu grupe de copii în prima fază și poate și cu o echipă de Liga 4”, a declarat edilul din Câmpia Turzii.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top