m install
nello construct

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, nemulțumit de calitatea lucrărilor la apă și canalizare: ”Bătaie de joc…”

floris

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a reacționat azi dur la adresa celor care efectuează lucrările la infrastructura de apă și canal din Câmpia Turzii.

„55% și o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Câmpia Turzii”, a comentat edilul din Câmpia Turzii, pe rețelele sociale, la un comunicat al Companiei de Apă Arieș SA, în care se anunța faptul că progresul fizic al lucrărilor din cadrul contractului care vizează reabilitarea și extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare din municipiul Câmpia Turzii, a depășit 55%.

Citește și: Peste 55% progres fizic de execuție a lucrărilor din cadrul contractului CL-7 – „Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și canalizare în Municipiul Câmpia Turzii”

„Mai multe străzi din oraș sunt neterminate. Au fost lăsate în paragină, în prag de iarnă. Firește că este un nivel mare de disconfort în rândul cetățenilor și, în mod normal, sunt nemulțumit de această situație, dar și de neimplicarea Companiei de Apă Arieș în remedierea acestor probleme”, a comentat primarul Dorin Lojigan, pentru RefleqtMedia.

Critic a fost și consilierul local PNL Câmpia Turzii, Călin Crihălmeanu, care a comentat: ”CAA Bataie de joc la adresa locuitorilor din Campia Turzii- Strada Avram Iancu la nivel de aratura (zona I), de 1 an de zile nimeni nu mai lucreaza pe aceasta strada”.

Lucrările sunt efectuate de către Asocierea SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat). Așa după cum TurdaNews a informat, Hidroconstrucția se află într-o situație delicată, fiind în insolvență.

Citește și: Detalii din dosarul de insolvență al Hidroconstrucția SA, care lucrează la rețelele de apă și canal din zona Turzii

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: