Primarul Cristian Matei: A început asfaltarea străzii Alba Iulia

245219727_4766495850036534_7472408402139336227_n

Primăria Turda a început asfalarea străzii Alba Iulia, de la ieșirea din Turda spre Alba Iulia, astfel încât la finalizarea lucrărilor de la podul peste Arieș, această porțiune de drum să fie și ea pregătită pentru traficul auto.

”Concomitent se lucrează și la podul de peste Arieș iar astfel, atunci când acesta va fi redat circulației, strada Alba Iulia va fi pregatită pentru preluarea traficului.”, a precizat primarul Cristian Matei.

Rămâne de văzut dacă cei care lucrează la pod vor reuși să se încadreze în ytermenele pe care și le-au asumat. Inițial, s-a vorbit despre data de 22 decembrie, însă ulterior s-a comunicat că lucrările sunt avansate și că darea în circulație a podului s-ar putea face la finele lunii noiembrie. În paralel, CNAIR și-a asumat să asfalteze porțiunea de drum național de după pod, înspre Alba Iulia.

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top