m install
nello construct

Primarul Cristian Matei a anunțat când va fi recepționată noua sală polivalentă de la Turda!

floris

Mai sunt câteva zile până când noua sală polivalentă de la Turda, Turda Arena, construită în apropierea stadionului Municipal din Poiana, va fi recepționată. Cu o capacitate de circa 3200 de locuri, investiția de 23 de milioane de euro a fost realizată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), prin intermediul unui proiect guvernamental.

„Până în 10 decembrie vom recepționa sala. Nu ne-a fost predată încă, nu este a noastră. Este deocamdată la constructori. S-au introdus toate utilitățile, gaz, canal, apă, etc. S-au făcut toate probele. Mai avem bazin de recuperare acolo, sală de forță, partea de digital cu acel cub central. Mai sunt mici intervenții, curățenia finală și ultimul strat de lac pe suprafața de joc. Apoi se poate preda.

Eu am fost atenționat că în data de 10 decembrie trebuie să mergem să facem faza de recepție. Pe lângă sport, sala va găzdui și alte evenimente, concerte, etc. Ea trebuie să fie rentabilă și va avea o conducere care să organizeze tot felul de evenimente. S-ar putea desfășura chiar Campionate Europene sau Naționale”, a declarat, la ZIUA LIVE, primarul din Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

3 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: