m install
nello construct

Primărița de la Ceanu Mare a părăsit „barca” PSD și candidează din partea liberalilor

floris

Liliana Moldovan, primarul comunei Ceanu Mare va candida la alegerile locale din acest an din partea PNL, după ce în 2016 a câștigat mandatul candidând independent dar cu susținearea PSD.

Încă din luna februarie a acestui an au fost informații potrivit cărora unii primari PSD au trecut la PNL, printre ei aflându-se și primărița de la CEANU Mare. Acum a venit și confirmarea oficială, prin candidatura sa din partea liberalilor.

Liliana Moldovan spune că decizia a fost luată în urma unor discuții numeroase cu colegii din Consiliul Local dar și cu o parte din cetățenii comunei, echipa căreia i s-a alăturat recent dorind să susțină în continuare proiectele de dezvoltare ale comunei.

Dragi locuitori ai comunei Ceanu Mare, cred ca a venit momentul sa va anunț oficial, ca la urmatoarele alegeri locale voi candida din partea PNL . Aceasta decizie a fost luată, în urma a numeroase discuții pe care le-am avut cu colegii din consiliul local și cu foarte mulți dintre dumneavoastră .Doresc sa va aduc la cunoștința ,ca mi se pare firesc sa fac parte dintr-o echipa adevarata care dorește sa ne sprijine și sa ne susțină proiectele in scopul dezvoltării comunității noastre.

De asemenea, vreau să fac precizarea că nu am nimic personal cu foștii colegi din PSD, dar în timp s-a dovedit ca mulți dintre dânșii doresc numai funcții fiind mai puțin interesați de soarta celor care i-au votat in 2016 . Scopul meu și a echipei mele este de a sprijini oameni care doresc la rândul lor să ne sprijine în dezvoltarea comunei noastre și așa cum am mai spus de nenumărate ori sa trăim cu totii decent. Vă mulțumesc dragi cenani că ați avut încredere în mine cum și eu am avut și voi avea încredere în dumneavoastră că veți face în continuare alegerea potrivită pentru a duce la bun sfârșit proiectele care acum sunt în derulare și pentru accesarea în continuare a multor proiecte noi pe care vi le voi prezenta și dumneavoastră . 

În acest moment datorită situației critice în care ne aflăm ,datorită numărului foarte mare de persoane infectate cu acest virus care ne-a dat tuturor viața peste cap, eu personal nu cred că vor fi alegeri la data stabilită respectiv 27 Septembrie dar indiferent de data la care ele vor avea loc am considerat că este necesar să aveți și dumneavoastră cunoștința de aceasta decizie. Vă doresc multă sănătate să avem grijă și respect unii față de alții și să sperăm ca vom trece cu bine cu toții peste aceasta încercare. Doamne ajută ! Cu stimă primar Moldovan Liliana !”, a declarat primărița, pe rețelele de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: