marian morar
m install
nello construct

Primarii liberali din județul Cluj în vizită la Bruxelles

zamblau eugen

Primarii liberali au onorat invitația europarlamentarului Daniel Buda și s-au reunit la Bruxelles. Întâlnirea de lucru are ca obiectiv oportunităţile de atragere a fondurilor europene.

Printre primarii liberali din județul Cluj se află și cei din comunele din zona noastră- Daniela Mănăilă de la Tureni, primarul Aurel Giurgiu-Luna, Călin Fărgaciu – Săndulești; Popa Ioan Dorin – Iara; Pîrv Ioan – Petreștii de Jos dar și edilul din Dej, Costan Morar sau edilul din Gilău, Gelu Topan.

„Fondurile europene reprezintă șansa dezvoltării României. Primarii trebuie să fie încurajați și informați cu privire la mecanismele de absorbție a banilor europeni. Doar așa vom putea atrage bani europeni, pentru a încuraja tinerii să revină în mediul rural” este de părere europarlamentarul Daniel Buda.

Primarii și comunitățile locale, în inima proiectului european!

„În aceste zile am avut plăcerea de a fi gazda unui grup de primari ai PNL Cluj la Bruxelles. Alături de colegii primari au fost prezenți și Mircea Abrudean, șeful cancelariei primului ministru și Rareș Rusu, vicepreședinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Cu această ocazie, am reușit să subliniez importanța unui dialog permanent între decidenții politici de la nivel local și european…..Este adevărat că birocratizarea, hățișul legislativ în procedurile de accesare a fondurilor europene, precum și schimbarea regulilor în timpul jocului au fost câteva cauze care au determinat ca România să nu acceseze banii europeni însă, sub Guvernarea PNL, o bună parte din aceste probleme au fost soluționate.

Scopul meu, ca și membru al Parlamentului European, este de a maximiza accesul primarilor și a românilor la informaţii legate de oportunităţile de atragere de fonduri europene în exerciţiul financiar 2021-2027 precum și post 2027. Astfel, am ținut să îi informez pe colegii primari cu privire la fondurile care pot fi accesate direct de la Bruxelles.

Le mulțumesc invitaților mei pentru vizită”, a transmis europarlamentarul Daniel Buda pe contul de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2