Primăria Turda: Termenul pentru plata taxelor și impozitelor – semestrul II, este 30 septembrie!

pmt-foto2

Primăria Turda le reamintește contribuabililor că termenul de plată pentru impozitele și taxele locale – semestrul II, este data de 30 septembrie 2021.

”Primăria municipiului Turda – Direcția Impozite și Taxe Locale – aduce la cunoștința contribuabililor, persoane fizice și persoane juridice, că termenul de plată pentru impozitele și taxele locale (impozit pe clădiri, impozit pe teren, impozit asupra mijloacelor de transport, publicitate) semestrul II, conform Legii 227/2015, este 30 septembrie 2021.”, a transmis Directorul executiv Gabriela Sălăgean.

Primăria Turda a derulat un program cu finanțare europeană, pentru digitalizarea administrației publice locale, inclusiv în ceea ce privește plata taxelor și impozitelor online.

Citește și:

Primăria Turda anunță finalizarea implementării proiectului „ADEPT – Administrație digitală eficientă pentru cetățenii din Turda”

Astfel, cei interesați își pot face un cont online, de unde își pot gestiona atât plata taxelor și impozitelor locale, dar și plata altor taxe sau solicitarea eliberării unor documente.

Citește și:

Serviciile primăriei pot fi accesate acum din confortul casei tale prin platforma online.primariaturda.ro!

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top