nello construct

Primăria Turda: Strada Ștefan cel Mare – în plin proces de modernizare!

Strada Ștefan cel Mare din Turda, una dintre arterele principale care străbat orașul, este în plin proces de modernizare, anunță Primăria Turda pe contul de Facebook.

”După ce zilele trecute asfaltul vechi a fost îndepărtat și s-a aplicat un strat de asfalt de bază, astăzi, echipele de la Viarom au început a doua etapă a modernizării, adăugând al doilea strat de asfalt. ℹ️ În total, vor fi aplicate trei straturi de asfalt.

❕Vă reamintim că aceste lucrări sunt realizate conform Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, coridorul de est, care vizează modernizarea arterelor folosite de mijloacele de transport în comun.”, a transmis administrația locală turdeană.

Lucrările continuă și pe Calea Victoriei, unde deja s-a avansat destul de mult cu frezarea asfaltului vechi și pregătirea așternerii noilor straturi de asfalt, pentru pregătirea unor trasee moderne de circulație. Astfel de lucrări s-au executat deja pe mai multe artere principale, respectiv pe strada 22 Decembrie 1989, strada Libertății (urmează și sensul din Piața Romană), Piața 1 Decembrie 1918, strada Andrei Șaguna, strada Alexandru Ioan Cuza (unde, însă, sunt niște probleme cu scurgerile de apă), strada Petru Lazăr, strada Axente Sever, strada Andrei Mureșanu. Și se lucrează pe strada Castanilor, strada Avram Iancu, zona centrală (centrul istoric) urmând și strada Clujului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: