Primăria Turda: Sterilizarea câinilor este obligatorie prin lege!

nello construct

Primăria municipiului Turda a dat startul unei noi campanii de informare cu privire la bunăstarea animalelor de compania. Reprezentanții administrației locale reamintesc cetățenilor că sterilizarea, microciparea și vaccinarea câinilor este obligatorie prin lege!

„Dragi cetățeni ai Turzii,

Am dat startul unei campanii extrem de importante – informarea privind sterilizarea animalelor și responsabilitățile legale ale deținătorilor lor. Această inițiativă are scopul de a reduce numărul de câini fără stăpân și de a ne asigura că toți prietenii noștri necuvântători trăiesc într-un mediu sigur și protejat.

💡 𝗖𝘂𝗻𝗼𝗮ș𝘁𝗲ț𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁, 𝗮𝗰ț𝗶𝗼𝗻𝗮ț𝗶 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝗶𝗻𝗲

Împreună cu sprijinul asociațiilor Sirius Animal Rescue și Amicii Dog Rescue Romania, desfășurăm activități de informare pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale legate de protecția animalelor. Ne-am propus să vă oferim cunoștințele și instrumentele necesare pentru a acționa în mod responsabil.

📜 𝗜𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮ț𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝘀𝘂𝗿𝘀ă 𝗱𝗲 î𝗻𝗰𝗿𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲

În temeiul documentelor emise de Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Compartimentul Oficial Sănătate și Bunăstare Animală, fiecare stăpân de animal de companie din Turda va primi informații esențiale cu privire la sterilizare în conformitate cu normele OUG 155/2001.

🌟 𝗙𝗶𝗶 𝗲𝗿𝗼𝘂𝗹 𝗽𝗮𝘁𝗿𝘂𝗽𝗲𝘇𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘁ă𝗶

Încurajăm cu căldură toți iubitorii de animale care sunt stăpâni de câini să își asume responsabilitatea față de prietenii lor necuvântători. Respectând legea și contribuind la sterilizarea animalelor, ne asigurăm că sunt în siguranță și sănătoși.

Prin implicarea fiecărui cetățean în această campanie, putem crea împreună un mediu mai sigur pentru toți membrii comunității noastre.”, transmite Primăria Turda pe rețelele de socializare.

Cei care nu respectă prevederile legale cu privire la bunăstarea animalelor de companie riscă amenzi între 2.000 și 10.000 de lei.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: